Ada Peluang Pregnant Ke

Hi ibu2 dan bakal ibu2. Sy dah 5 hari lambat period. Sy dah check upt tp negative lagi. Sy cuba check pakai opk. Klau ibu2 tengok opk sy ni ada kemungkinan ke sy pregnant? Ttc dah lama harap boleh bg suami zuriat.

Ada Peluang Pregnant Ke
6 Các câu trả lời

Ikot opk sis semua nya line x sama terang. Dan line T lagi pudar dri line C. Tu tnda sis blom masa subur lg or dah terlepas subur. Just keep testing. Puasa 2-3jam sblm test. Jga mkn suami isteri, cek la kesuburan suami isteri di hospital or klnik swsta. In Shaa Allah de rezeki sis lps ni. If stress sila stop dulu. Sbb akn kaco hormon nt n lg sukar nk lekat nt.. bia dri tenang rilex tp still usaha n doa. Pasti akn dapat zuriat dengan izinNya

4y trước

Xpe rezeki laen buat sis ngn suami skrg ni. Sampai masa ada juga. In shaa Allah

Opk kan utk check kesuburan. Bukan check if kita pregnant atau tak. Jgn bg harapan palsu kt diri sendiri bila ianya jelas 2 benda berbeza. Nanti yg sedih diri sendiri gak.

Opk dan upt tak sma ye..opk check waktu subur..klau guna opk naik pudar tu normal Klau Line dh terang bru dpt hari subur

Insyallah tak lma lagi rezeki sis, amin ya mujib

Insyallah ad rezeki

Semoga ada rezeki