Opk pekat dpo 13 adakah tanda pregnant.

Hi opk sy dpt line pekat da dpo 13. Nk check upt takut pula sbb ttc 6 bulan.. sebelum ni kalau nk dkt period check opk mmg dah kabur.

Opk pekat dpo 13 adakah tanda pregnant.
5 Các câu trả lời

Kalau upt dh check negative means awak baru ovulating. Kalau sblum ni dh check positive opk nya. Means hormone problem. Usually terjd pada pcosers. Bersama je dgn suami takpe.

opk positive. awak tgh ovulate ni. kalau ttc elok bersama 3 hari dari hari ovulate. in sha allah ada rezeki awak. aamin

klau opk terang mksudnye pregnant ke

4y trước

Opk untuk ovulation. Nak tau pregnant or tak guna upt

Awk ovulate lewat rasanya..

4y trước

Tak pasti la sis sbb cd17 da dpt line terang huhu

test upt

4y trước

Dah masih negatif huhu