chemical pregancy

hai nak tanya, klau chemical pregnacy mmg akn lambat period ke sepatutnya sy period 10hb tp ni dh lewat. N sy check upt negative, ada tak ibu2 ada pengalaman mcm sy ni

1 Trả lời

itu nama nya hormon terganggu… kalau chemical pregnancy awal2 awak check dah naik 2 line. banyak kali check pun tetap 2 line upt. tetiba datang period… baru la nama nya chemical pregnancy

11mo trước

Hi sis. Berapa lama ya lekat lepas chemical pregnancy tu? Tq