Pregnant atau tidak ye ?

Hi. Nak tanya sy period dah lambat 48hari, sy check opk 2 line yg sama terang, bila check upt line yg bawah samar2 tp tak nampak sgt.. prgnant atau tak ye ?

2 Các câu trả lời

sy rsa sis preggy kalau sbelum ni kitaran period sis sememangnya jenis regular teratur je tiap bulan pastu dh lewat sampai 48 hari cmtu sy rse preggy la tp maybe sis kene tggu cukup 2bulan xperiod kot kalau test tu mesti terang lagi line tu, huhu

2y trước

Ohh.. kne tggu eh.. baik2.. tq cik

maybe pregnant