Bagi pacifier

Hi ibu yg berpengalaman, saya nak minta pendapat. Besok baby saya cukup 1 bulan. Baby saya sejenis easy going. Tapi kalau nak tido mesti nak nyoyot baru lelap matanya. Kadang terpaksa dia layan mata sambil nyoyot cik B sampai overfeeding then jeluak balik. Selagi dia tak tido selagi tu dia isap then jeluak. Soalan saya patutkah saya bagi pacifier? Saya macam kesian dkt dia bila dia jeluak kan balik susu takjadi nak tido pastu sambung lagi nyot2😭😂#firstmom #seriusnanya

16 Các câu trả lời

hobi baby mng nk nyonyot.. takmau bg didada bg benda lain, nk bg paci pun try la.. kalau nasib baik 1 je terus ngam baby nak, kalau tak baik 10 pun tak jumpa😆