Ibu, trimester ke berapa kesukaan anda?

Hi ibu TAP yang disayangi semua😍 Dalam banyak-banyak trimester sewaktu kita mengandun kan, Trimester keberapa yang menjadi kegemaran ibu ya?🤔 Dan kenapa agaknya?😏

Ibu, trimester ke berapa kesukaan anda?
94 Các câu trả lời

2 dan 3. Trimester 2 sebab tak sakit2 badan. Trimester 3 dh start sakit2 kaki, lenguh bdan tp dpt rasa baby aktif dlm perut. Xsabar nak jumpa dia 😚

3rd trimester ,x sabar jumpa baby 😬 , Hari ni last di 2nd trimester ,esok dah 3rd trimester Alhamdulillah 🤲🏻😊

3rd trimester.. dh sakan beli brg baby 😅🤣 x sabar nk tunggu baby kuar 😍 #7month #1stbaby

3 sebab Makin dekat dgn baby NK keluar..tak sabar nk jmp baby..then alahan dah tkde wktu t3

ke 3..tk sabar sngt nk jumpa baby..dn buat persiapan ibu dan ank😘😘😘

Trimester ketiga sbb excited nak jmpa,cium bau baby & xlarat bwak perut dh😁🤗

Trimester 3 sebab merasa pergerakkan baby makin aktif☺ and alahan pon berkurang🤗

Trimester 3 😍😍 bru je hri ney msuk trimester 3..excited debar semua ada

3 ..sbb tak sbar nk jmpa baby ..smoga smua dpermudhkn slmt ibu dan ank ..aamiin

Trim 3.. Semoga dipermudahkan semua ibu2 yg bakal menimang cahaya mata.. Aminn