Kudapan Kegemaran Ibu Hamil

Hi ibu-ibu yang disayangi! Ada tak ibu hamil dekat sini walaupun dah makan masih lapar? ?? Ada je rasa macam nak ngap-ngap mulut ni dengan makanan ringan. C3D nampak macam sedap je ? Buat ibu hamil, kudapan mana yang menjadi pilihan sewaktu hamil? Jom kongsi di ruangan komen mana satu pilihan kegemaran anda!

Kudapan Kegemaran Ibu Hamil
240 Các câu trả lời

Salam..hi Mommies smua.. Sy nk tnya? Ada tak kt sni mommies yg prna mlhir kan bby scra czer? , lpas tuh pregnt smula, mlhirkan scra normal dr bawa pula..?ada tk?? Ble share pnglman tk??.. Maaf komen kt sini

Jus buah, dan apa2 jenis buah... Entah la, shari x mkn buah atau minum jus rasa tak lengkap... 😂😂

Saya nk tgk coklat pum tak boleh sekarang ni asyik mual je . Padahal sebelum ni coklat mmg fav lerr

Buat ibu hamil....semua benda boleh makan jdk kudapan😁😁. Tp sy prefer kurma dgn kismis je

sy msi tercari2 apa kudapan yg sesuai utk sy sbb apa2 d mkan mesti ada yg x kena 😅

Mase preggy ni biskut ngan susu mlm2 msti tu yg nak di mkn klu ptg buah pisang betik

Paling byk makan waktu preggy pisang dan yogurt. Yang lain makan jugak tp jarang2.

Sy sentiasa lapar wlupun baru lepas hbs mkn. Semua jenis mknan sapu hbs hahaha

Sya tringin nk mkan kismis, tpi kt area tmpt sya xdk dijual...😭😭😭😭

5y trước

Nnt bila dh x cari melambak pula jmpa d pasaran 😅

Betik, angur, tembikai, kekacang,kurma, coklat, susu,bijirin,kekacang.