KONGSI GAMBAR COMEL SI KECIL ANDA!

Hi ibu-ibu yang disayangi, Tahukah anda di dalam aplikasi theAsianparent ada satu ruangan untuk berkongsi gambar? Ya, ADA dan ianya ialah PHOTOBOOTH. Bukan sahaja boleh berkongsi gambar, anda juga boleh mengunakan stiker yang terdapat didalam Photobooth untuk menghias gambar si kecil. Jom kongsi gambar si kecil anda bersama ibu-ibu yang lain! Untuk bakal ibu, anda boleh kongsi gambar ‘ultrasound’! Boleh juga kongsi pada ruangan komen di bawah!

KONGSI GAMBAR COMEL SI KECIL ANDA!
156 Các câu trả lời

Hai , Nama sya muhammad Naufal bin Ridzwan Umur baru 8 bulan 12 hari Saya seorang yang ceria. ??