Ibu ingat lagi ke waktu tu?

Hi ibu-ibu TAP yang dikasihi semua🥰 Waktu nak bersalin mesti kebanyakkan daripada kita dah tak keruan kan?😅 Ada yang dah tak sabar, ada yang cemas dan ada juga yang tenang sahaja kan☺️ Tapi walau macam mana pon keadaan ibu waktu tu, ibu ingat lagi tak berapa lama ibu dalam bilik bersalin tu ya?😍 Min dulu 9 jam dalam bilik bersalin tu 😭

Ibu ingat lagi ke waktu tu?
507 Các câu trả lời

anak prtma3.33kg 😰 anak kdua plak 4.kg😣 anak ketiga 3.6kg20minit shja..anak keampat 3.7kg...15 minit..

sakit kt rumah dlm ambulance pecah air ketuban sikit smpai hosp terus air ketuban kluar semua keluar terus

13 jam 😰 hanya tuhan sahaja Yang tahu. dengan masa Tu bersalin sorang² sebab awal² PKP. sedih betul

kurg lbh 3jam... msuk labour room kul 6 lbh... 9 lbh bby dh klua... alhamdulillah... dh 2thun 2bln dh...

NO 1. 😭 NO 2. ❤️ NO 3. ❤️ NO 4. ❤️ NO 5. ❤️ NO 6. ❤️ NO 7. 😭 NO 8. COMING SOON

3y trước

❤️

sampai2 masuk labour room, terus push. tak sampai 5-10minit baby dah keluar 🤲. alhamdullilah ❤️

0. gugur 2buln 1. bby boy 2jam 2. bby boy 1jam 3. bby boy 2jam 4. tuk tahun 2021 tunggu kluar bulan8

8.30pg induce, start contraction smp 6.30ptg masuk lr, 7.22mlm bersalin. alhamdulillah, sgt mudah...

Saya 4 jam je 😂 tpi 4 jam tu contraction , Pujuk baby keluar cpt seb tknak sakit lama lama

Sy anak pertama sampi hospital trus bersalin sbb bukaan dh 1 cm 😊tpi lahir tk cukup bulan 33 weeks

3y trước

sis besalin 33w berat baby mase to bpe sis......