Ibu dah dalam trimester ke berapa tu? Jom baca persediaan awal ni!

Hi ibu-ibu TAP semua😘 Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera sahaja🥰 Eh ibu dah dalam trimester ke berapa sekarang ni tu?🤔 Haaah jom tambah ilmu untuk persediaan trimester ketiga akan datang! Tak ada lah nanti last minute cemas seorang diri kan😅 *NOTA : Jangan lupa LIKE dan POST PENANDA ni sebagai rujukan masa akan datang ya💖

Ibu dah dalam trimester ke berapa tu? Jom baca persediaan awal ni!
181 Các câu trả lời

baru 5minggu...moga bby sihat selalu hendaknya..aminn