Perut kejap2 rasa sakit

Hai kawan2 nak tanya usia kandungan saya dah 35minggu 2hari normal ke kalau perut tiba2 rasa sakit macam nak buang air besar tu tapi tak buang air besar pun tapi sakit dia kejap2 hilang kejap2 datang lagi sakit Klau datang sakit tu perut akan rasa mengeras adakah itu tanda2 nak bersalin ke apa dah 3hari macam ni #bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Perut mengeras & sakit mmg salah 1 tanda nk bersalin.. baik cepat2 g hospital

4t trước

terima kasih 🥰