JOM SHARE DUE DATE !

hi mommies 😍 due date korang bila tu ? cuba share hehe . saya 27/7

71 Các câu trả lời

due date 23/7 tp maybe akan bersalin awal sbb anak first ( emlscs 2023 ) and last minit detect gdm on d/c

29/6/2024... doakan ye momiies...moga momies semua juga dpermudahkn segala urusan & selamat melahirkan..aamiin

3t trước

ini ina azlina kek viral tu ke

Hi mommy.. Due date saya 15/7.. Lebih kurang 48 hari lagi.. Tp belum packing apa2 lagi.. Nervous 😂

13/7 second baby, berharap boleh lah kluar awal sikit supaya sama tarikh birthday Sy 😂

moga Allah permudahkan urusan kita.. kena serah diri sebelum @ on due 17/7.

1mo trước

sama la sis due date kita

21/07. Semoga urusan kita dipermudahkan ya semua mommies ♥️

20/7 tapi kena serah diri 2 mnggu sblm due 😆

1mo trước

HAHAHA smalah gdm jugak😂

due date 22/7 tapi kena serah awal sblum due sbb gdm on d/c

17/7 tapi kena serah diri 3/7 sebab gdm on Metformin

due 29/7.. tp dah tak larat dan cepat mengah..hmmm