Games.

Hye semua. I nak tanya lah. Main game ni memudaratkan tak even kalau kita control jadual jadual permainan anak - anak kita? Kalau ada opinion yg boleh di share, sudilah kongsi di sini.???

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Anak umur berapa? Anak sy pun suka main game kat hp... Sy bg sejam sehari.. Kdg 2 jam.. Tp sebulan sekali mcm tu, sy delete terus game dr hp. 😂 Bg sy ada game yg bgs, tp kalau game yg ada benda pelik2 sy xbg main