Jadual pam susu

Boleh share tak macamana ibu2 set jadual pam susu? Saya still bingung nak mula camna😌

2 Các câu trả lời

kalau awak baru nak mula sesi perahan please jangan gap terlalu lama. nanti susu awak cair dan makin berkurangan. sila gap 2@3jam setiap sesi. sy bagi contoh 3jam setiap sesi 6am 9am 12pm 3pm 6pm 9pm 12am 3am pastikan cukup 24jam. min pam sehari 8x max pam sehari 12x 1sesi mengambil masa 15@20min. kalau nak mudah pakai double pump utk 1sesi.

730pg 11pg 2ptg 6ptg 10mlm 2pg sye gap kn 4/5jam.