Sangat-sangat Risau?

Hye moms, smlam saya gi klinik utk check weeks yg ke34.. Lps tu, saya ada TAS n dktor ckap.. My baby is breech.. Dktor jga ckp sya akan dmsukkan k OB ward 12/11,utk pmriksaan lnjut..utk head engagement.. Huhhh, sbg ibu yg dah nk bsalin mcm2 dlm fkran.. Hrp ibu2 yg lain boleh citer skt ttg baby breech.. Sape yg prnah mnglami hal yg sama ker.. Share sikit petua klu ada la.. ?

2 Các câu trả lời

Xkan nak czer trus.. Msh awal rasanya kan??

5y trước

Ishhh.. Mmg mnakutkan.. Rasa mcm xnak bsalin lgi lpas ni.. 🤐🤐