baby breech

Hai ...siapa ada pngelaman baby breech, kpla baby tetap di atas xmau trun bwa?,Dktor da bagi pilihan tdi nak ceaser atau urut perut untuk kc normal kmbali kedudukan baby, kmu rasa mna yg lgi berisiko, ceaser atau urut perut, klu urut bilang dktor kena tggu di wad skjp nk tngok keadaan baby ok ka tidak slpas urut perut...klu tidak ok, trpksa bsalin awl la...sya rsau baby sya tk ckup bulan klu bsalin awl?..skrg da 33w 1days

2 Các câu trả lời

msa sya prgnnt ank no2 pun breech dktr kta bgi dia urut prut dlu...sya ok jer lh...aduhaiii...sakittt dia tuhan jer tauu...last skli dktr ckp xdpt nk trun kn bby ke bwh so kna ceaser jer lh dia kta...kdg2 ruang prut kite dh xmuat utk dia brpusing sbb tu kpala dia x ke bwh

4y trước

Alahai...sakit pula di urut..

Allahuakbar.semoga dipermudahkan urusan