potensi untuk hamil

Hye mommy2 , saya nak tanya baru baru ni period saya tak lama...dalam 5 hari da habis.. Hari ke 4 period saya da ambil suntik perancang. Selepas itu, hari ke 7 selepas period saya bersama dgn suami. Adakah berpotensi untuk hamil? Tq.

1 Trả lời

Kalau nurse kat klinik tmpt sy check up, elakkan bersama suami dlm seminggu selepas suntikan perancang sbb perancang masih x berfungsi sepenuhnya. Risiko utk hamil agak tinggi.

5y trước

Yeke...alamak risaunya....masa enjek artu xde pulak doktor ckp kena selepas seminggu baru bersama..haihh