Hamil selepas berhenti perancang

Saya baru stop ambik perancang kehamilan (cucuk) bulan 5..pastu bulan 6 ade datang period mcm biasa..bulan 7 ni takde datang period dah..nak tanya kalau mcm ni ade potensi utk mengandung dalam masa terdekat ke.? Buntu sebab tanda-tanda hamil tu dah ade.. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

dah cek upt

2y trước

cek Lagi dlm seminggu sis...MCM saye doktor bg masa 2 minggu xdtg period cek Lagi skli...cek2 positif preg...skrg da nk dekat 2 Bulan...anak pertama baru setaun 2 Bulan...huhu rezeki