Nak Bacaan Bsp Cantik

Hye mommy spe sini ad GDM nk tnya . mommy amalkn ape utk bacaan pagi tu bwh 5.3 share sikit. .

2 Các câu trả lời

Lps bgn tido 8.9 am tu cucuk..baru sarapan Dlm 12..1 pm cucuk .. baru lunch.. 4.5 pm minum ptg 8..9 pm dinner

4y trước

Control diet j.. kurang Kan nasi.. jauh Kan mknnan yg Manis.. lebih Kan mkn buah kalo waktu mlm lapar Sgt mkn biskut cicah gan black Kopi.. selaluye kalo kandungan masih dlm 2..3 bln n selera mkn kurang.. pun blh buat bacaan kita cantik..