Due Date bln Ramadhan thn dpn

Hye mommy.. nk tny due date bila? MCM Sy 21hb march 2024 dlm pertengahan Ramadhan MCM tu. Kita geng X blh Raya ke🤭

62 Các câu trả lời

saya 12/3 excited tunggu baby tapi at the same time sedih juga sebab tak dapat nak puasa. Kalau mom2 ada pengalaman tips2 nak puasa tapi tak jejaskan ibu pantang n baby... tolong share2 bagi tips kat saya mom2

6mo trước

sis kita tengah pantang mesti la tengah keluar darah nifas so tak boleh puasa 😂...kita kena redho je sis 🥲