Due Date bln Ramadhan thn dpn

Hye mommy.. nk tny due date bila? MCM Sy 21hb march 2024 dlm pertengahan Ramadhan MCM tu. Kita geng X blh Raya ke🤭

62 Các câu trả lời

Dah la waktu2 meriah 🤣 due date seminggu sebelum raya . Aaaa baby kecik lagi mnta2 takde siapa lah mai rumah time tu , sian pula baby takut di bawa kehulur hilir. Kita pon time tu letih dengan frust tak dapat beraya 😆 apa2 pon semoga baby n kita sihat 🥰

8mo trước

Tul kan sis, tak terpikir plak sy. Kite klu bleh nak elak ramai2 ni risau kt baby