lambat meniarap

hye mommy. anak saya harini 6 bulan 11 hari. berat 8.8kg. baby girl. smpai harini dia tak nak meniarap lagi. dia taknak bpusing langsung. saya dan suami yg paksa dia pusing. ada cara tak mcm mana sy nak buat? mana tau mommy ada pengalaman. sy buntu dan sedih sgt tiap kali dia baring statik je....

lambat meniarap
1 Trả lời

Mungkin sebab badan baby berat. Anak buah saya 8bulan baru meniarap. It's ok janji baby sihat. Cuba banyakkan tummy time