berat anak 4bulan

hye mommies..stress nya saya..pergi kk je nurse kata berat anak sy kurang..masa lahir berat anak 2.79, masa 3bulan 4.9, ni td checkup 4bulan berat naik 5.2 ..dorang ni nak anak sy besar macamana ehhh?apa lagi lah salah parents ya kalau berat anak naik takat gitu je..anak sy minum susu fm dupro..kerap minum..tidur kerap,aktif,sihat je…sampai ada nurse tanya ulang2 anak awk ni pramatang ke ,bila ckp anak sy normal je nurse…sedap mulutttt je tau.gerammmm sangat

24 Các câu trả lời

susah gak eh dapat nurse camtu. sis tengok graph okay tak? kalau dalam range normal takpe la sis.

1y trước

sy tgok oke je sis…

ok latuu graff naik elok , normal lah , kg meningkat bukan menurun

anak sye pun mnum dupro gak... berat lahir pun 2.7kg..

1y trước

tyme 6 bln 7.1kg

kk kan mmg cmtu