berat baby tak naik

anak sy masa gi checkup 3bln berat 6kg pastu gi checkup 4bln berat dia still 6kg padahal susu semua cukup,sakit pon tak. baby minum susu fm risau gak sbb selalu gi checkup paling kurang pon akan naik 500g ke atas. sy risau berat badan dia makin turun je sbb nurse ada bagitahu sy kena jaga blh turun lagi berat badan dia😭

1 Trả lời

waktu mlm spjg baby tidur, ada bagi susu x ? lagi satu, pastikan baby cukup tidur. anak sy baby boy, dulu sy bg susu mix.. bf dgn fm. umur 2 bulan lebih, stop fm dah. sy teruskan bf sahaja. last checkup umur 3 bulan lebih, berat anak 6.9kg. nurse kk ada pesan sebelum ni, penyusuan waktu mlm jgn abaikan dan pastikan baby cukup jam waktu tidur.

9mo trước

hrp2 next appointment anak sis, berat bdn baby naik.