Berat naik banyak

Hai tadi saya pergi checkup dekat kk berat naik 3kg. Nurse and doc ckp berat saya naik banyak 🥹 kalau next checkup berat naik mendadak jugak kena minum air gula. Tacoddd hahahaa ada tips tak mommies mcm mana nak jaga berat badan tkmo naik banyak sgt masa pregnant ni 🥺 sebelum2 ni naik juga tp 1kg je so nurse kata normal. Kalini terlajakk pulakk 3kg teruss haha nurse kata sebulan bole naik 1.6kg je. Kalau ada tips apa2 mommies boleh share utk jaga berat badan boleh komen tau saya baca semuaa 🥹 #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

sy 3 kali naik berat mendadak. 32w 34w 36w, cuma kena on observe urine dgn bp saja. stakat ni 2 kali minum air gula (15w, 25w) tak sangkut. kali ni dktr x suruh minum air gula sbb dh smpai tempoh kndungan matang.