Leaking

hye mommies here, sy preggy baru 12 weeks. Nak tanya ada tak mommies yg same situation mcm sy, tiba2 je rasa ada air keluar dr bwh. Kadang kadang tengah duduk tiba tiba rasa ada air keluar, seluar dalam basah tp tak banyak la mcm setompok ke tp kita rasa leaking tu. Risau jugak. Tq all

12 Các câu trả lời

Masa sy 12w pun penah jadi macam ni tengah tido tetiba rasa sluar dlm basah. Sy salin & sidai seluar tu nak tau air kencing ke air apa. Dah kering takde bau2 pulak lendir keputihan pun takde. Terus scan check alhamdulillah takde apa air ktuban pun ckup