Air ketuban leaking

Hai mommies maaf nk tanya, ada sape2 pernah alami air ketuban leaking dlm 31w mcm tu? Apa tanda2 dia yee. Sb sy dlm harini saja rasa mcm seluar asyik basah. Tp bila pergi toilet utk basuh, dia keluar sekali keputihan warna kuning2 pekat gitu sb sy ada masalah keputihan yg berat before this. Dah on antibiotic. Adakah itu tanda leaking? #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Tu air keputihan kot sbb keluar skli keputihan kan.. Sy pun 31w n alami bnda sama since 2nd trimester lg. Dh g scan n tnya dktr, result scan air ketuban ckup je n dktr ckp tu air keputihan.. Kalau leaking tanda2 dia air mnglir tnpa henti n without kputihan. Tu yg dktr gtau.

Leaking dia sekali banyak keluar. Klu xsure pkai pad, klu kering means bukan ketuban.