Air ketuban leaking ke?

Hi mommies! Saya first time mom, 34 weeks preggy. Dah 2 hari saya rasa tak selesa kat bawah ni rasa basah je. Seluar dalam pun basah je. Tapi tak ada pula rasa macam panas suam cecair apa apa keluar. Kena pergi hospital ke untuk check? Atau itu keputihan? Tapi tak ada lendir dan saya try bau juga bahagian basah tu, tak ada bau apa apa. And kalau berjalan, mesti rasa nak berak dan kencing sangat. Tapi bila duduk, hilang rasa tu. #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Boleh jadi keputihan @ leaking. Inform je dekat doctor, nanti doctor akan mintak ke KK untuk scan ukur paras AFI. Sambil tu nanti kena buat Hvs sekali untuk trace jenis keputihan. Saya baru kena past week sebab lepas accident kereta sy kerap keluar air.

hai. better sis g check. takut da leaking. sebb air ketuban ni takda bau and warna.