Leaking

hye mommies here, sy preggy baru 12 weeks. Nak tanya ada tak mommies yg same situation mcm sy, tiba2 je rasa ada air keluar dr bwh. Kadang kadang tengah duduk tiba tiba rasa ada air keluar, seluar dalam basah tp tak banyak la mcm setompok ke tp kita rasa leaking tu. Risau jugak. Tq all

12 Các câu trả lời

Saya pun sama. Kerap sangat dari week 5 sampai week 15 pun masih basah from time to time. Basah mcm terkucil tapi bukan hancinf and takde bau selalunya. Doctor ckp masih awal untuk air ketuban pecah. And dia juga kata perubahan hormon ibu.

Saya pun sama.. Da tnye dktr.. Tu normal.. Dktr ckp hormon org mengandung lain2.. Selagi keputihan tu x berbau n bertukar warna, its normal..dktr ckp klu kering tu da menopause..hihi

Keputihan tu sis. Sama saya pun ada je rasa benda keluar. Sebab dah dua kali bleeding kita rasa trauma bilaa rasa benda keluar dari kemaluan.

Boleh je pegi check hospital. Tp biase 12weeks jrg la leaking. Biasa keputihan je sbb hormon pregnancy keputihan boleh jd byk n watery

5y trước

Keputihan kot sis..

sy pn sm..ml risau..tp rmi kngkwn ckp awaln mngndg mang mcm tu..sy pki pntylnr utj pntau...skung 12wek juga

Slam sis mse sis pergi cek hp dr ckp apa ye saya dr dduk mse bangun jadi keluar mcm air risau la leaking

sis... dh pegi check ke?? doc ckp ape... sy Pon ttbe mcm ade air jernih keluar

Rasa bukan leaking sis, keputihan pun boleh jadi mcm tu cuba refer doktor dlu

Keputihaan or air jernih sis?

Masa sy 12w pun penah jadi macam ni tengah tido tetiba rasa sluar dlm basah. Sy salin & sidai seluar tu nak tau air kencing ke air apa. Dah kering takde bau2 pulak lendir keputihan pun takde. Terus scan check alhamdulillah takde apa air ktuban pun ckup