37minggu mengandung

Hye mommies, saya baru mengandung anak pertama. Nervous rasa nak hadapi bersalin. Tak dapat bayang lagi macam mana rasa ketumban pecah, dan contraction. And sekarang takde pun lagi tanda2 nak bersalin. Mommies semua cuba share pengalaman mcm mana nak tahu baby dah nak keluar?

1 Trả lời

stiap org lain2 rasa. ada yg rasa mudahnya bayi keluar smpai x rasa sakit.. ada yg rasa sakit smpi x tau nk ckp mcm mne. sbb mommy2 yg dah pernah melahirkan sj yg tahu.. . mommy due bila?