share pengalaman

Hi mommies. Jom share pengalaman uolls apa tanda bersalin yg uolss rasa selain dr pecah ketuban, brown spotting and contraction. Macam rasa nak period ke? Rasa asyik nak membuang ke? Ade tak?

1 Trả lời

Pengalaman anak kedua warded 3 hari before bersalin... Yang paling ketara contraction yang terlalu kuat tapi boleh lagi jalan pergi toilet... Rasa nak membuang n terkencing, tapi bila nak teran tak keluar apa n rasa macam baby dah ke bawah sangat dok tekan kat bawah perut...