Ubat buang air besar

Hye momies, sape ada pengalaman sakit nk buang air besar slps bersalin, ada cadangan ubt apa2 tak? Please, saya rasa nk nangis setiap kali nk membuang ?

7 Các câu trả lời

Betul. Apa yg di cadangkan kt bawah ni sgt membantu. Klu berpantang guna set nona roguy mmg xde masalah bila nk buang, lancar je. Beli ubt cair najis pn blh. Selalu nya hospital akn bg bwak balik satu boto.

5y trước

Kannn.... so jgn risau lg ya bila nk membuang

Saya penah kene.. trauma nk berak rsenye... sy bli ubat kt klinik ubt cair najis.. tp pil nonaroguy nr phytonatal pn ok..

5y trước

Haa sya makan ubt cair najis sblm nii dh 3 botol. Nii consume nr pulak huhjj

Biasa lepas bersalin sy mmg beli ubt jenama novalax kat farmasi....untuk sembelit slpas bersalin....

5y trước

Sy mkn yg jnis pil...kalo yg air tu lambat prosesnya☺...

Consume pil phytonal dari nona roguy 👍🏻👍🏻

5y trước

Yeahh sya baru consume nii, mmg najis lembut

Beli ubat napholac kt farmasi... Utk cair najis

5y trước

Okay x?

Phytonatal NR

5y trước

Terima kasih, sya dh consume dh. Baru je hihii

cuba ni

5y trước

🤗 okeeii mommy