Tak boleh buang air besar

Hi momies! Sy 10minggu 6hari. Adakah tips atau ubat untuk mudah membuang? Kerap sgt susah untuk membuang.

4 Các câu trả lời

sya mkn betik . dan sentiasa mkn betik hahaha saya susah nk mmbuang kdng sebulan 2kli ja. tpi mngndung ni risau buasir. mkn betik auto brk dua kli sehri

12mo trước

Saya takut dah nak makan betik. Betik punca saya gugur bulan 5 haritu🥲

bykkan makan buah2an dan sayuran. Untuk sembelit, buah naga, oren, apple dan mangga

sis try makan. sayur kacang panjng & kubis cina kena rebus ja.

try mnum sunquick