set berpantang mommies

Hye momies, persediaan baby dah settle. Mommy dia yg blm settle. Hahaha Mommies, nak tnya set berpantang apa yg bgus ya utk mommies. Dlm kata erti lain complete la smua ada. Tak tau nak beli apa, sbb 1st time ni ??

16 Các câu trả lời

Akk peniaga jamu...dlm kedai akk paling laku set bersalin air mancur & jamu jelita..sbb murah kot..blh lah sis nk cuba yg tu .google2 lah dl sebelum beli..bengkung di jual berasingan.. Pd akk yg penting pilis, krim utk barut perut, minyak baby n ibu, mndian lepas bersalin, jus2 utk diminum..jus2 ni x lah sepanas jamu..kurang kan dos jika baby kuning..

Anak 1st dgn 2nd bli set. Byk yg xguna. Terutamanya air herba. Ank 3rd Sy beli loose. Nr beli minyak dgn phytonatal. Mandian sy suka bli yg dlm botol dgn daun2 tu 1pek. Sy bli nawal. Barut beli yg moden. Senang nk bukak pakai. Mnyak telon baby nr ok, mustika ratu ok. Jimat sikit.hihi

sy x beli lg...dh 33weeks dh..masih servey2 lg yg mane nk beli😂 yg brkenan nona roguy dan tanamera..tp x beli complete set la...just pilih yg mane betul2 nk guna je..kang beli 1 set, ade yg x guna,membazir...baca betul2 fungsi 1 1 barang sebelum beli..

Sye ary 2 ank slong..bli set nonaroguy. .dlm 3rtss lbh jgk. .skli bkn berslin nomal. .czer. .😑. .ade yg x pkai. .ade pkai ..syg je. .baek sis bli yg pntg2 dlu. .yg bli set skli. .n sye rse nonaroguy okee la. .myk pns dye. .myk telon bby. .😊

5y trước

Mcm jamu pon tgk ank dlu kning or x. .sye jamu pon amik lps 2mgu. .nsb ank xde kuning. Mcm yg ltk lt dahi 2. .myk pns utk kte. .2 wjib. .bengkung ats org. .lg pon slmg da ade bngkung yg utk czer kn. .tp sye x bli pon. .🤭. .air mndian herba. .myk telon bby. .

Saya beli loose, sebab ni kandungan ke 2, dah faham sikit apa yg kita nak guna or tak. Kadang tu beli 1set, tak habis guna pun.. Kalau saya yg minyak2 mesti guna sikit je, setengah botol pun tak sampai, tak suka rasa berminyak or melekit

Utk pemakaian luaran...sy beli dr online...Aura Inner..lengkap semua. Pilis pun best dlm be tuk oily..so taklah berhabuk bila pakai..utk pemkanan dalaman ...sy beli set berpantang Shaklee. Sy tak makan jamu sbb nyusu badan

Kalau i tak beli set, tapi beli loose item sebab tak semua dalam set kita pakai, yg penting rasanya bengkung, minyak herbanika, param, pilis, phytonatal and air akar nona roguy. Mandian tanamera and air rendaman tanamera.

5y trước

Try la beli yg 30 biji dulu, sebab sometimes tak sesuai, so no harm beli sikit sikit

Anak first sampai ketiga beli set tropical herb by Amway , mmg lengkap semua tp ada yg saya tak pakai . jd anak keempat ni beli loose je , kegunaan luaran beli Set bersalin Gedung ibu dan tambah2 loose set nonaroguy juga.

5y trước

2 tahun lepas harga ahli RM200++ , sekarang dan RM300++ dan ada tambahan tungku herba .

sy baru nk cuba dherbs, sbb sy tgk situ complete gak, utk mkn, mandian, minyak semua ada..harga pun berpatutan, ni kandungan ke 3, sblm ni pakai yg jenis lain..

5y trước

👍

Set nona roguy tapi x semua dlm tu i guna, so better beli loose pack