Pening pilih set pantang

Tolong mummiess², suggest kan set berpantang mana yg okayy pleasee🥴🥴pening laa adoii..mcm² jenamaa tak tau nak pilih mana..sesi pening pilih barang baby dah settle dah, ni tgh nak pilih barang pantang pulokk

5 Các câu trả lời

sy beli bengkung zip zap kat shopee, lepas tu beli losyen mustajab..pastu xtahu nak beli apeee 🤣🤣

saya pun tengah pening pilih.. lepastu sy survey2 byk jual mcm tak trusted pun ada juga.

sy guna set Berpantang sendayu tinggi dan lost 26 kg semasa dlm Berpantang

Baru order set nona roguy. Tinggal bengkung dengan tunku belum beli.

ummi alya. murah pun murah.

2y trước

serius la hehe..sy baru je survey² ummi alya pm hq dia..mmg tertarik pun sbb warna pink hahahahah btw tenkiuuuu sis atas suggest