Set jamu masa pantang

Hye momies.. nak tnya momies kat sini.. set jamu ape yg sangat2 ok utk di amalkan semasa berpantang?

2 Các câu trả lời

x tahulh ibu.. sy berpantang ritu x ambil sebarang jamu pun.. cuma rajin bertungku jlah rajin pakai barut.. jamu ni panas x sesuai untuk ibu² yg bf anak.. lg pun newborn mmang x blh lari dari kuning kebnykkn doktor & nurse x galakkn pengambiln jamu..

Saya tak makan jamu masa pantang sebab full susu badan, takut effect anak. lagipun saya trauma jamu sbb buat haid saya lagi panjang hingga istihadah dan keluar fresh blood ! bila stop jamu, hari tu juga tiada bleeding . seriau

2y trước

Ya..