Bayi 4 bulan kurang menyusu

Hye ibu2 semua. Nak tanya anak saya umur 4 bulan tapi dia sejak2 ni macam kurang menyusu. Susu formula apa yang sesuai ye memandangkan anak saya tak susu badan. Harap dapat membantu ☺

2 Các câu trả lời

Sis kena try n error..tiap baby penerimaannya xsama..cm ank sy dlu bg lactogen tp muntah selambak bila mnum, tukar ke s26 kerap kembung pulak, tukar lg ke anmum sembelit najis hijau, lastly dupro baru ok....skrg continue ke dugro...papepun try smpaila anak serasi ngn susu tu...berat bertmbh, najis ok xkembung cirit n sembelit...slmt mencuba ye....skdr pendpt...😊

Susu Dutch baby ok