kurang menyusu

normal ke bayi 3bulan 20 hari nak masuk 4 bulan kurang nak menyusu. kita bagi susu dia toleh xnk susu.. tapi rasanya dia lapar.. ada cara nak selesaikan masalah ni tak?🥲 risau perkembangan dia

2 Các câu trả lời

sama dng baby sy... cuba sis tngk gusi dia klau ank saya nak naik gigi sbb gusi bwh dia dh npk mcm gigi 2 batang so skrng mmg jrng ni mnyusu dia lebih suka gigit tngn dia klau mnyusu pun dia akan gigi puting kita...

same baby I pun mcm tu, risau