Bayi kurang menyusu

Hi momies . Ada tak baby momies yg kurang menyusu ketika umur 4 bulan ? Saya bagi susu formula dkt baby tapi sekarang dia kurang selera minum susu tak tahu la kenapa . Ada tak momies2 yg alami situation mcm ni ? Ada cara selesaikan masalah ni tak . #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby

3 Các câu trả lời

mcm anak sy, masuk 5 bulan dia kurang nk menyusu. last sy bagi cerelac. baru dia nak menyusu.

Sama sis🤣 nasip dia masih menyusu badan. Lpas dia susu fm smbung bf

Nursing strike / growth spurt. Teruskan offer susu dgn kasih sayang