spotting

hye , cuma nak bertanya normal ke spotting lebih 13 hari , takde darah tapi spotting berlarutan dari tarikh due patut period sampai harini . ada tak sesiapa yang pernah alami ? pergi klinik swasta doktor bagi ubat henti haid . but husband tak bagi makan ubat tu .

2 Các câu trả lời

Sis. Saya pun macam sis. Doktor bagi ubat henti darah. Btw boleh ke makan ubat henti darah masa pregnant?

2y trước

hi sis , post ni dah lebih 2 tahun hehe btw saya tak berapa tahu . tapi setahu saya kalau pregnant tak boleh ada darah sis . better check di klinik balik . masa post ni pon saya tak makan ubat henti darah tu pon . lepas beberapa hari tu baru saya tahu saya pregnant . sekarang anak dah 2 tahun 3 bulan hehe

Kenapa suami tak bagi makan sis ? Tapi sis dah try check upt ke belum ?

5y trước

Biasa upt samar means positif. Takpe nanti sis try check lagi.