Spotting >1 Week

Saya dah 9 week pregnant. Seminggu lebih dah spotting keluar warna coklat, setiap kali nak solat kena tukar panty liner. Pergi klinik swasta masa awal spotting, Dr kata normal & bagi Duphaston (ubat kuat rahim). Tapi masih keluar lagi spotting. Saya pergi KK semalam, kena buat appointment dulu jumpa Dr 19/2 ni. Nak pergi klinik swasta lagi, haritu pergi bayar mahal. Siapa ada experience spotting lama? Patut tunggu appointment KK atau pergi je check swasta?

2 Các câu trả lời

Saya ritu spotting 5-6w direct ke kecemasan hospital je. D org tros pantau smpai spotting xde n nampak bby n heartbeat. If xde bajet g je hospital. Nk tgu kk lambat. Then time spotting bedrest je xpayah buat pape. Orang nak kata malas ke pe biarkan. Sebab kandungan baru lagi macam2 boleh jadi. So baek rehat je.

4y trước

sis nak tanya. diorang tak rasa kes kite ni remeh ke kalau kite ni spotting je? saya baru 9w tapi baru ni ada spottinf dah 3 hari. saya gi klinik swasta dia bagi dupaston je. but still ada spotting. risau juga ni

Hi sis. Apa perkembangan sis terbaru