Size baby tak sama dengan last period

Hi. Semalam saya keluar spotting. Harini pun ada jugak. Bukan fresh blood. Macam brown color je. Bau darah pun takde. Semalam masa keluar spotting tu terus pergi klinik utk scan and check. Alhamdulillah doc kata baby okay. Cuma size baby tak sama (continue kt comment)

2 Các câu trả lời

Kalau ikut last period saya dh 6w+. Tp doc kata kantung okay. Cuma hati saya tak tenang. Risau. Sebab saya pernah gugur before this. Ada tak yg pernah mcmni? Boleh tahu kenapa?

maybe ovulate lmbt. Just bykkn rehat. Jgn buat kerja rehat. Insha Allah, doa byk2 semoga ada rezeki kali ni.

4y trước

🥺🥺🥺 insyaAllah. Tq awak.