Meroyan kulit? Gegata selepas bersalin

Hy , sesiapa kat sini pernah ada masalah sama mcm saya. Gegata teruk lepas bersalin . Baru 6 hari berpantang dh naik mcmni. Apa solution mommy yg pernah kene gegata ni. Bru 2 hari naik gegata ni tp saya dh tak tahan nk bergaru .

Meroyan kulit? Gegata selepas bersalin
2 Các câu trả lời

sama mcm sy sis .. lepas bersalin beberapa hari lepastu naik gegata mcm tu kt perut .. gatal yaaaaamatttt .... xboleh biakn ... sy letak bedak wlaupon xlama .. masa tidur sy biakn perut sy terbukak tak tutup pun .. sama juga waktu siang .. sbb tak boleh berpeluh .. kalau berpeluh jd gatal ... kne bertahan sikit la .. sy xde sapu ubt lain ..

1y trước

tak ada ... x pakai set berpantang apa2 pon .. naik gatal2 tu lepas hari kedua berurut ... tmpt lain okey je .. gatal2 tu naik tang perut je ..

ada alergik makanan ke ?