Gegata satu badan..

hai nk tanya ada x sesape kat sini yang pernah kene gegata time trimester 3.. saya kene satu badan.. boleh share solution dia???#ingintahu #seriusnanya #firstmomfirstbaby

4 Các câu trả lời

.. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Saya tak mengandung. Tapi saya pernah kena gegata satu badan. Dah try pakai calamine lotion takde kesan. Tapi bila jumpa Dr dia bagi ubat ni. Alhamdulillah hilang gegata saya. Cuma kadang2 naik tapi lepas mkn ubat dh hilang

saya week 38 ni ada kena , tapi x gatal mcm sebelum pregnant . Sy biar jee .. Dia hilang sendiri . Time pregnant x di saran kn makan ubat . Better cari nature

Sama la . Sy gegata start 5bulan smpai skrg 8bulan😫 doc ckp exzema . Tp sy xpnh ada exzema

1y trước

InsyAllah , doc chek perut , ckp biasa la tu nt lepas bersalin hilang sndri . Hari tu teruk lg smpai ustaz ckp tu bkn alahan dan . Tu bnde lain . Skrg dah elok dah kulit sy . Gatal sikit2 je😀