Disgusting spouse

How disgusting is it to pick your teeth in front of your spouse? What's the most disgusting thing your partner did/ you've done in front of him/ her?

28 Replies

𝕀𝕟 𝕥𝕙𝕖 𝕡𝕒𝕤𝕥 𝕞𝕠𝕟𝕥𝕙𝕤, 𝕞𝕪 𝕕𝕒𝕦𝕘𝕙𝕥𝕖𝕣 𝕙𝕒𝕤 𝕓𝕖𝕖𝕟 𝕤𝕟𝕖𝕒𝕜𝕚𝕟𝕘 𝕠𝕦𝕥 𝕒𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥. 𝕋𝕙𝕒𝕟𝕜𝕗𝕦𝕝𝕝𝕪 𝕨𝕖 𝕔𝕒𝕦𝕘𝕙𝕥 𝕚𝕥 𝕒𝕟𝕕 𝕥𝕒𝕝𝕜𝕖𝕕 𝕥𝕠 𝕙𝕖𝕣. 𝔹𝕦𝕥 𝕛𝕦𝕤𝕥 𝕥𝕒𝕝𝕜𝕚𝕟𝕘 𝕕𝕚𝕕 𝕟𝕠𝕥 𝕨𝕠𝕣𝕜. 𝕋𝕙𝕖𝕟 𝕀 𝕔𝕒𝕞𝕖 𝕒𝕔𝕣𝕠𝕤𝕤 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕒𝕡𝕡. 𝕀 𝕦𝕤𝕖 𝕥𝕙𝕖 𝔾𝕖𝕠𝕗𝕖𝕟𝕔𝕖 𝕗𝕖𝕒𝕥𝕦𝕣𝕖 𝕒𝕟𝕕 𝕟𝕠𝕨 𝕨𝕙𝕖𝕟𝕖𝕧𝕖𝕣 𝕤𝕙𝕖 𝕤𝕥𝕖𝕡𝕤 𝕡𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕥𝕙𝕖 𝕙𝕠𝕦𝕤𝕖 𝕀 𝕔𝕒𝕟 𝕜𝕟𝕠𝕨. 𝕊𝕠 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕒𝕡𝕡 𝕙𝕒𝕤 𝕣𝕖𝕒𝕝𝕝𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕜𝕖𝕕 𝕗𝕠𝕣 𝕞𝕖. 𝕋𝕙𝕒𝕟𝕜𝕤! ℂ𝕃𝕆𝕌𝔻𝔾𝔼𝔼𝕂𝕊𝕐ℕℂ@𝔾𝕄𝔸𝕀𝕃.ℂ𝕆𝕄 𝕎𝕙𝕒𝕥𝕤𝔸𝕡𝕡: +𝟙 𝟚𝟙𝟛 𝟞𝟛𝟙- 𝟡𝟝𝟜𝟚