Sakit Badan

Hii Mummys. Ada tak yg pregnant sakit2x badan mcm sya. I think sya kurang calsium. Tulang smua sakit. Especially bila malam. Saya tak makan ubat calsium sebap sya malas. Sya minum susu jgak kan. Mcm mna nak hilang kan sakit bdan nie? Huhu Sya pregnant 34 weeks. Huhu

2 Các câu trả lời

X cukup kalsium tu, kna mkn jg suplemen kalsium.. Ibu hamil perlu 1000mg kalsium dlm shari..

5y trước

Oouh mcm tuu. Eyer laa. Sya usahakan makan calsium bnyak2x sblum delivery nii. Spya nnty tulang tak sakit2x n badan. Huhu