Hi Mommys

Sya dah msuk 7 bulan preggy bulan nii. Tangan sya selalu krem. Tak boleh genggam. Apa lagi masa awal pagiii subuh2x atau bru bangun. Ini normal ker. Atau sya kurang calsium sbp ubat calsium sya tak makan. Sbp sya minum susu. 1 hri 2 kali. Huhu Bagi pendapat please. ? Thank u.

2 Các câu trả lời

Hurm .cer try sis tnye doc yg rawat sis ms g chckup.mne tw dia blh suggestkn sis ubat pape... Lepas dpt result drh yg d ambil evry chckup dkt kk 😉✌

Normal sis. Sy pun mcm ni. Start 30mggu sampai skrg 37mggu jadi lagi. Nanti dh bersalin hilang.