BANTU SAYA ..

Asalammualaikum smua ... sblum nie .. 16.atau 17 hari bulan sya datang bulan mcm biasa 4-5 hari jgak ..cuma xbnyak ... lpas pada uh ..pada tarikh hari ni sya trsa nak check clear blue ... walaw pon tak trsa sgat ..tapi akhir2 nie rsa xsedap badan ... cuba yg murah upt biasa dulu ...saja cuba ... tak sangka ..double ..pgi ni pakai clear blue .. double jgak .... xsangka ..selepas period pon.. dlm jaangka sminggu ... trniat di hati nk cuba ... tngok2 double ..ap nak buat ... takut sgat .. sbb slapas hbis bulan ..segala ... nanas ..tapai ..smua sya mkn ... sya mmg xjgka ..sya ... pregnant ..sbb ... sya dtg bulan mcm biasa ... ... ad ka pengalaman mcm sya ..sya xda ... sakit bawah perut .... sya cuma sakit pinggang ja .. please share ...

BANTU SAYA ..
1 Trả lời

Salam, tahniah! Jangan risau sgt, yang penting sekarang jaga badan. Tak boleh stress ye. InsyaAllah takde apa2 tu. Ada je orang yang period macam biasa tapi pregnant. Kadang2 tu bukan period tapi awal pregnant akan ada darah sikit. Pergi jumpe doctor ye makan folic acid. Tunggu lagi 2 minggu untuk scan.