hb low

Hii mommies..sy nak tnya mcm mna nak naikkan hb semasa preggy sebab nie pertama kali sy mengandung..kandungan dh nak masuk 6bulan and nurse sruh cek balik 2 minggu lagii..sy ada bca dkt fb psl hb low nie..mkn ubat tmbh drah dengan minum jus buah-buahan. Ada tak sesiapa mommies sni amalkan mcm tu?? Kdg2 sy ragu2 nak minum jus buah slpas mkn ubt..

63 Các câu trả lời

sy makan iberet malam, obimin pagi. naik mendadak dari 10.5 jadi 12.5

try amalkan pati kurma sis...nadira shop ada jual..sesudu pg n mlm

Sy mkn zincofer ngn air sunquick tnpa gula alhmdulillah hb naik

Sy amlkn Susu kurma or jus kurma pastu slalu mkn syur Bayam...

Sy mkn kurma sehari 3 biji, beli yg ok sikit mcm maryami

Sy amalkan jus mamariam ...asbab HB nek ...Alhmdulillh

4y trước

Yup sy amalkan jus mariam juga

Cba u makan hati ayam...hemm da makan obimin?

Saya pun tak tahu lah sis.. HB saya pun turun 😭

Mkn iberet ngan jus oren @ oren sunquick

.. nurse sya bagi saya ubat obimin..