Jus mamariam

Ada x kat sini mommies yg masalah hb low minum jus mamariam? Okay x jus tu? sb sy hb low nk try minum nak naikkan hb. #ingintahu #firstbaby

4 Các câu trả lời

sy pon baru nak cuba... sbb bdan asyik letih je... nak buat apa jd malas.... tulah nk try jus tu jugak kot boleh bertenaga 😣 sy kerap kepala sakit

saya hb teruk dri preg 4bulan smpai la 8buln.. mcm² cuba iberet la 4sekawan ngn jus mamariam ttap xnaik.. mungkin jus x sesuai ngn saya kot..

Nak kata elok tak berani . Sebab setiap org lain2 bdn . Ada yg serasi ada yg tak . Mungkin awak boleh cuba dulu . Mana tahu serasi

bole sis jus mamariam memg bagi tenaga..Klau ad alahan teruk Pon bole mkn nntyy kurg la mabuk